Pályázat

Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Útfelújítási térkép

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás

Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 18. 11:14
Vasárnap éjszaka fél kettőkor kezdtük az utak takarítását
Vasárnap éjjel fél kettőkor kezdte a Városgondokság az utak alásózását és takarítását Székesfehérváron. A fő és tömegközlekedési utak feketék, nedvesek, a kisebb utcák latyakosak. A Székesfehérváron a rendelkezésre álló géppark mintegy négy óra alatt képes letakarítani a fő és tömegközlekedési utakat és nyolc-tizenkét óra alatt ér végig a város teljes úthálózatán.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 13. 14:24
Március végéig működik a hóügyelet Székesfehérváron
Az előrejelzések szerint vasárnaptól erős lehűlésre kell számítani és az időjárás sokkal inkább fog emlékeztetni a télre, mint a márciusi, kora tavaszi időre. A Városgondnokság ezért március végéig meghosszabbítja a hóügyeletet, hogy szükség esetén a lehető leggyorsabban megtörténhessen a város útjain és járdáin a síkosságmentesítés. Készenlétben marad március 31-ig az a géppark, amivel szükség esetén el lehet végezni az utak tisztítását.
 
Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 13. 08:18
Ingyenes a parkolás a hosszúhétvége mindegyik napján
A csütörtökön, Március 15-én kezdődő négynapos hosszúhétvége egyik napján sem kell parkolódíjat fizetni Székesfehérváron. Az ingyenes parkolásról minden érintett értesül, hiszen nem működnek majd a parkolóautomaták a városban és telefonon sem lehet majd parkolójegyet vásárolni.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 08. 12:55
Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért - március 9-től lehet pályázni növényekre
Idén már nyolc éve, hogy Székesfehérvár Önkormányzata és a Városgondnokság növényültetési pályázattal támogatja a fehérváriak parkosítási törekvéseit. A pályázat célja, a kulturált, és vonzóbb városkép kialakításán túl, a zöldfelületek növelése és szebbé tétele. Az intézmények és társasházak mellett idén is pályázhatnak a családi házban lakók. A rendelkezésre álló keretösszeg tízmillió forint.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 01. 14:31
Húsz helyen kezdünk útfelújítást a fagyok után
A munkaterület átadása már megtörtént, és amint az időjárás lehetővé teszi, folytatódik az Adonyi út zsákutca szakaszának felújítása. Napokon belül mintegy húsz helyszínen lesz munkaterület átadás, hogy a nagy hideg elmúltával egyből kezdődhessenek a munkák. A felújítások ideje alatt a közlekedők türelmét és megértését kérjük!
Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 01. 10:51
Veszélyes és tilos a város tavainak jegére lépni
Táblák is jelzik a Vidámparki és a Palotavárosi tavak mellett, hogy nem szabad a jégre menni. Évek óta így van ez télen, a tiltást pedig az indokolja, hogy a város tavainak vízpótlása folyamatos, ezért a befolyásnál és a túlfolyónál vékonyabb a jégpáncél. A nádasok is fokozott veszélyt jelentenek, mert itt is egyenlőtlenül fagy be a tavak vize.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 02. 27. 09:56
Megannyi út-, járda-, park- és parkolóépítést is tartalmaz a városgondnokság üzleti terve
A Városgondnokság idei üzleti tervét is jóváhagyta a város képviselő-testülete. A 8.7 milliárd forintos büdzséből 6.8 milliárd az önkormányzati támogatás, melynek mintegy felét utak, járdák, parkolók és parkok fejlesztésére fordítja az önkormányzati cég. Összesen 54 helyszínen végeznek idén nagyobb fejlesztéseket.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 02. 01. 10:19
Elkészült a temető bővítése a Béla úton - több mint 200 fát telepítettek a kertészek
Elkészült a Béla úti temető új parcelláinak kialakítása. Az 1984-ben megnyitott sírkertben több mint 8800 sírhely van és jelenleg 2100 a kiadható sírhelyek száma. A mostani bővítés várhatóan 10-15 évre szól. Nem csak utakat, sétányokat építettek, hanem 202 fát is ültetett a Városgondnokság a temetőkertben.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 01. 28. 10:14
Kivágás helyett megmentik a 60 éves platánt az Országzászló téren
Többen aggodalmukat fejezték a felújítás alatt álló Országzászló téri nagy, 60 éves platánfa esetleges kivágásával, illetve megmentésével kapcsolatban. A fát, melynek nem lefelé, hanem oldalra nőttek a gyökerei, gerendákkal megtámasztják, intenzíven fogják öntözni több éven keresztül és a tápanyag utánpótlásról is gondoskodnak továbbá különböző hormonokkal serkentik a gyökér növekedését.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 01. 09. 16:46
Parkolóbérlet 2018 - meghosszabbított ügyfélszolgálati nyitva tartás január 15-től
Január 15. és február 2. között meghosszabbított nyitva tartással, minden hétköznap este hat óráig várja a fehérváriakat a Városgondnokság parkolási csoportjának ügyfélszolgálata, hogy munkaidő után is legyen lehetőség az éves parkolóbérletek cseréjére.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása