Táborok

Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Útfelújítási térkép

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás

Városgondnoksági hírek  -  2018. 04. 19. 08:58
Három új parkoló is elkészült a Palotavárosban
Három új parkoló is elkészült a napokban a Palotavárosban: a Hübner András utca - Kodolányi János utca kereszteződése mellett, a Rác utca végénél és a Kelemen Béla utca 7-es szám előtti parkoló is jó minőségben, térköves burkolattal készült el.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 04. 17. 11:44
Tavaszi ébredés a város parkjaiban
Idén tavasszal több mint kétezer négyzetméternyi virágágy pompázik Székesfehérvár parkjaiban. A kétnyári növényekkel és virághagymával beültetett közterületeken összesen 84.763 tő növényt ültettek ki a Városgondnokság kertészei. A parkokban csodálatosak az elmúlt néhány évben ültetett virágzó cserjék is.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 04. 11. 12:51
Rágcsálóirtás kezdődik április 19-től Székesfehérváron
A város területén lévő főbb vízfolyások és csapadékvíz elvezető árkok mellett rágcsálóirtást végeznek 2018 április 19-től. A figyelmeztető felirattal ellátott dobozokban kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, mely lenyelve és gyomron keresztül felszívódva emberre és állatra egyaránt veszélyes lehet. Az irtószeres dobozokat 2018 május 19-től folyamatosan visszaszedik.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 04. 10. 13:25
Felújítás alatt a szomszédos parkolókban is elfogadják a parkolóbérleteket
A város több pontján végeznek parkolófelújításokat és építéseket ezekben a napokban is, emiatt ezeken a helyeken a parkolás a munkálatok ideje alatt nem lehetséges. Székesfehérvár Városgondnoksága ezúton is értesíti az autósokat, hogy az építkezések ideje alatt a szomszédos parkolókban is elfogadják a parkolóbérleteket. A munkálatok ideje alatt türelmet és megértést szeretnénk kérni az autósoktól!
Városgondnoksági hírek  -  2018. 04. 06. 13:07
Este hét óráig tart nyitva a Bregyóban a BMX és gördeszka park
A Bregyó Sportcentrum BMX és gördeszka pályája április 1-től egészen október 31-ig várja az extrém sportok kedvelőit. Tanítási napokon 13 órától 19 óráig, hétvégén és ünnepnapokon pedig 9 és 19 óra között van nyitva. A nyári időszakban (június 1-től - augusztus 31-ig) reggel 9 órától egészen este 21 óráig várja a fiatalokat.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 29. 18:06
Elektromos kisteherautó állt munkába a Városgondnokságon
Egy billenőplatós elektromos kisteherautó állt munkába a Városgondnokságon a köztisztasági csoportnál, melyet mostantól az utcai szemetesek ürítéséhez és nyáron locsoláshoz használunk majd. Azon túl, hogy környezetbarát az új elektromos autó, jóval csendesebb, és kevésbé zavarja a lakókat.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 26. 14:52
Ingyenes a parkolás a húsvéti hosszú hétvégén is Székesfehérváron
Péntektől hétfőig hosszú hétvége egyik napján sem kell parkolódíjat fizetni Székesfehérváron. Az ingyenes parkolásról minden érintett értesül, hiszen nem működnek majd a parkolóautomaták a városban és telefonon sem lehet majd parkolójegyet vásárolni.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 26. 14:39
Húsvét után kezdődnek a járdafelújítások az ONCSA-telepen
Húsvét után kezdődnek a járdafelújítások és építések a Felsővárosban az Orgona, a Hajnal és az Agyag utcákban. A Kígyó utca 8-12 előtt kedden, a Tolnai utcában szerdán és csütörtökön aszfaltozzák az új járdát, a Köfém járdafelújításai pedig Húsvét után kezdődnek.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 26. 14:32
Húsvétig elkészül a Kaszap István utca felújítása
Március 23-án kezdődött és egy hét alatt be is fejeződik a Kaszap István utca felújítása. A Saára Gyula Útfelújítási Program mintegy 10 millió forintos beruházása keretében megújul az utca burkolata, a munkálatok során felújítják a hibás szegélyeket és kicserélik a fedlapokat is.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 26. 14:17
Elkezdődött az aszfaltozás az Adonyi zsák utca szakaszán
Az utcában a járda és a szegélyezés elkészült már, hétfőn pedig az út aszfaltozása is elkezdődött. Az Adonyi utca zsákutca szakaszán több mint 800 négyzetméternyi aszfaltos útburkolatot, 300 négyzetméteren térköves járdát és 600 folyóméter szegélyt építenek.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása