Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Útfelújítási térkép

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás
 
  Városgondnoksági hírek  -  2018. 04. 19. 08:58  -  www.szekesfehervar.hu
Három új parkoló is elkészült a Palotavárosban
  
Három új parkoló is elkészült a napokban a Palotavárosban: a Hübner András utca - Kodolányi János utca kereszteződése mellett, a Rác utca végénél és a Kelemen Béla utca 7-es szám előtti parkoló is jó minőségben, térköves burkolattal készült el.
A Hübner András utca és a Kodolányi János utca csomópontjánál 14 parkolóhelyet alakítottak ki: 194 m2 aszfaltburkolatot, 247 m2 térkő burkolatot, 154 méter szegélyt és egy víznyelőt építettek, ami több mint tízmillió forintba került. A parkoló mellé a fákat a Városgondnokság kertészei telepítik. A Rác u. 11. mellett összesen 18 db parkolót építettek: 395 m2 térkövet raktak le, 109 méter szegélyt és egy víznyelőt is építettek több mint kilenc millió forintból. Itt 12 nagy körméretű fát ültettek az új parkoló köré. A Kelemen Béla utca 7. szám előtt 100 m2 térköves parkolót, 44 m2 térköves járdát, 78 méternyi szegélyt építettek és három aknafedlapot cseréltek. Az építkezés utáni tereprendezési és kertészeti munkálatokat, növénytelepítéseket a Városgondnoksága végzi.
A fejlesztések a Városgondnokság ÚT 2017-19. programjának keretében történtek, bruttó 26,7 forintos beruházással. Bakró-Nagy Tamás, a Városgondnokság műszaki ellenőre elmondta, hogy a kivitelezők a RING-BNP Kft. és az ORINOCO’2002. Kft. voltak, a tereprendezési munkálatokat és a növénytelepítéseket a Városgondnokság ezt követően végzi el.