Táborok

Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Útfelújítási térkép

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás

Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 26. 14:17
Elkezdődött az aszfaltozás az Adonyi zsák utca szakaszán
Az utcában a járda és a szegélyezés elkészült már, hétfőn pedig az út aszfaltozása is elkezdődött. Az Adonyi utca zsákutca szakaszán több mint 800 négyzetméternyi aszfaltos útburkolatot, 300 négyzetméteren térköves járdát és 600 folyóméter szegélyt építenek.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 18. 11:14
Vasárnap éjszaka fél kettőkor kezdtük az utak takarítását
Vasárnap éjjel fél kettőkor kezdte a Városgondokság az utak alásózását és takarítását Székesfehérváron. A fő és tömegközlekedési utak feketék, nedvesek, a kisebb utcák latyakosak. A Székesfehérváron a rendelkezésre álló géppark mintegy négy óra alatt képes letakarítani a fő és tömegközlekedési utakat és nyolc-tizenkét óra alatt ér végig a város teljes úthálózatán.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 13. 14:24
Március végéig működik a hóügyelet Székesfehérváron
Az előrejelzések szerint vasárnaptól erős lehűlésre kell számítani és az időjárás sokkal inkább fog emlékeztetni a télre, mint a márciusi, kora tavaszi időre. A Városgondnokság ezért március végéig meghosszabbítja a hóügyeletet, hogy szükség esetén a lehető leggyorsabban megtörténhessen a város útjain és járdáin a síkosságmentesítés. Készenlétben marad március 31-ig az a géppark, amivel szükség esetén el lehet végezni az utak tisztítását.
 
Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 13. 08:18
Ingyenes a parkolás a hosszúhétvége mindegyik napján
A csütörtökön, Március 15-én kezdődő négynapos hosszúhétvége egyik napján sem kell parkolódíjat fizetni Székesfehérváron. Az ingyenes parkolásról minden érintett értesül, hiszen nem működnek majd a parkolóautomaták a városban és telefonon sem lehet majd parkolójegyet vásárolni.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 08. 12:55
Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért - április 13-ig lehet pályázni növényekre
Idén már nyolc éve, hogy Székesfehérvár Önkormányzata és a Városgondnokság növényültetési pályázattal támogatja a fehérváriak parkosítási törekvéseit. A pályázat célja, a kulturált, és vonzóbb városkép kialakításán túl, a zöldfelületek növelése és szebbé tétele. Az intézmények és társasházak mellett idén is pályázhatnak a családi házban lakók. A rendelkezésre álló keretösszeg tízmillió forint.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 01. 14:31
Húsz helyen kezdünk útfelújítást a fagyok után
A munkaterület átadása már megtörtént, és amint az időjárás lehetővé teszi, folytatódik az Adonyi út zsákutca szakaszának felújítása. Napokon belül mintegy húsz helyszínen lesz munkaterület átadás, hogy a nagy hideg elmúltával egyből kezdődhessenek a munkák. A felújítások ideje alatt a közlekedők türelmét és megértését kérjük!
Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 01. 10:51
Veszélyes és tilos a város tavainak jegére lépni
Táblák is jelzik a Vidámparki és a Palotavárosi tavak mellett, hogy nem szabad a jégre menni. Évek óta így van ez télen, a tiltást pedig az indokolja, hogy a város tavainak vízpótlása folyamatos, ezért a befolyásnál és a túlfolyónál vékonyabb a jégpáncél. A nádasok is fokozott veszélyt jelentenek, mert itt is egyenlőtlenül fagy be a tavak vize.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 02. 27. 09:56
Megannyi út-, járda-, park- és parkolóépítést is tartalmaz a városgondnokság üzleti terve
A Városgondnokság idei üzleti tervét is jóváhagyta a város képviselő-testülete. A 8.7 milliárd forintos büdzséből 6.8 milliárd az önkormányzati támogatás, melynek mintegy felét utak, járdák, parkolók és parkok fejlesztésére fordítja az önkormányzati cég. Összesen 54 helyszínen végeznek idén nagyobb fejlesztéseket.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 02. 01. 10:19
Elkészült a temető bővítése a Béla úton - több mint 200 fát telepítettek a kertészek
Elkészült a Béla úti temető új parcelláinak kialakítása. Az 1984-ben megnyitott sírkertben több mint 8800 sírhely van és jelenleg 2100 a kiadható sírhelyek száma. A mostani bővítés várhatóan 10-15 évre szól. Nem csak utakat, sétányokat építettek, hanem 202 fát is ültetett a Városgondnokság a temetőkertben.
Városgondnoksági hírek  -  2018. 01. 28. 10:14
Kivágás helyett megmentik a 60 éves platánt az Országzászló téren
Többen aggodalmukat fejezték a felújítás alatt álló Országzászló téri nagy, 60 éves platánfa esetleges kivágásával, illetve megmentésével kapcsolatban. A fát, melynek nem lefelé, hanem oldalra nőttek a gyökerei, gerendákkal megtámasztják, intenzíven fogják öntözni több éven keresztül és a tápanyag utánpótlásról is gondoskodnak továbbá különböző hormonokkal serkentik a gyökér növekedését.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása