Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Útfelújítási térkép

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás
 
  Városgondnoksági hírek  -  2018. 10. 08. 14:00  -  www.szekesfehervar.hu
November végéig befejeződik az Óvoda utcai parkoló- és járdaépítés
  
Elkezdődött az Óvoda utcában 27 új parkolóhely építése, melynek során kiépítik a csapadékcsatornát is. A munkálatok a Városgondnokság ÚT 2017-19 programjának keretében zajlanak a tűzoltóság hátsó bejáratától a Munkás utcáig, a befejezési határidő november 30. A fejlesztés tartalmazza az imaház és a temető előtti terület burkolását is.
 
A kivitelezési munkálatok október 1-jén kezdődtek meg. Először a csapadékcsatornát építik ki és a föld alatti közművek építése után új, 850 m2 aszfaltburkolat húznak, illetve térköves járda készül.
„A lakók kérése az volt, hogy a felújítások ellenére se alakuljon ki átmenő forgalom, ezért ugyan a burkolat összeépítésre kerül az Óvoda utca és a Munkás utca között, de az autós forgalom számára az átjárás ezentúl sem lesz biztosítva. Megújul a temető előtti terület is, amely árnyalatában eltérő színű térkő burkolatot kap, ezzel is jelezve, hogy ez gyalogosok számára kijelölt terület.” - mondta ki Bakró-Nagy Tamás, a Városgondnokság műszaki ellenőre, aki hozzátette, hogy megújul a terület közvilágítása és még idén hét fát ültetnek a parkoló környékén.