Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Útfelújítási térkép

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás
 
  Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 26. 14:39  -  www.szekesfehervar.hu
Húsvét után kezdődnek a járdafelújítások az ONCSA-telepen
  
Húsvét után kezdődnek a járdafelújítások és építések a Felsővárosban az Orgona, a Hajnal és az Agyag utcákban. A Kígyó utca 8-12 előtt kedden, a Tolnai utcában szerdán és csütörtökön aszfaltozzák az új járdát, a Köfém járdafelújításai pedig Húsvét után kezdődnek.
Az Orgona utcában, a Hajnal utcában a régi töredezett járdát bontják fel és készítenek újat, az Agyag utcában pedig a Szent Flórián körút felőli oldalon pedig térköves burkolattal új másfél méter széles járda épül. A három utcában több mint másfél kilométer hosszú járda épül: a 2100 négyzetméternyi új járdaburkolat építése mintegy hatvanmillió forintba kerül.

Városszerte zajlanak parkoló-, út- és járdafelújítások

Parkolóépítés zajlik a Hübner András utca, Kodolányi János utca kereszteződésénél, a Rác utca végén a 11-es számnál is dolgoznak a parkoló kivitelezésén, a Kígyó utca 8-12 előtt pedig a parkoló felújítása már elkészült és kedden a járdát is aszfaltozzák már. A Kaszap István utcában a héten aszfaltoznak már és hétfőn húzták az aszfaltot az Adonyi utca zsákutca szakaszán is. A Tolnai utca teljes hosszúságában is elkezdődött a járda felújítása és itt is aszfaltoznak már a héten szerdán vagy csütörtökön és hamarosan elkezdődik a Jancsár köz útburkolatának teljes felújítása. Végéhez közeledik a Kálvin János téren a parkolóépítés és a Köfém lakótelepi járdák kivitelezése Húsvét után indul meg.