Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Útfelújítási térkép

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás
 
  Városgondnoksági hírek  -  2018. 03. 13. 14:24  -  www.szekesfehervar.hu
Március végéig működik a hóügyelet Székesfehérváron
  
Az előrejelzések szerint vasárnaptól erős lehűlésre kell számítani és az időjárás sokkal inkább fog emlékeztetni a télre, mint a márciusi, kora tavaszi időre. A Városgondnokság ezért március végéig meghosszabbítja a hóügyeletet, hogy szükség esetén a lehető leggyorsabban megtörténhessen a város útjain és járdáin a síkosságmentesítés. Készenlétben marad március 31-ig az a géppark, amivel szükség esetén el lehet végezni az utak tisztítását.
Székesfehérváron nyolc nagygép, tizenkettő kisgép és ugyancsak tizenkettő buszmegálló takarító járat dolgozik, ha szükséges a város útjainak és járdáinak takarításán és síkosságmentesítésén.
 
Hétvégére és jövő hétre éjszakai mínuszokat jósolnak Székesfehérvár környékére is, nappali 2-3 fokokkal és csapadékkal. Már szombaton feltámad az északi szél, erős, viharos lökések főként a Dunántúlon és északkeleten lehetnek, a havazás által érintett tájakon - elsősorban nyugaton, északnyugaton - hófúvás is kialakulhat. Vasárnapra beköszönt a márciusi tél, valószínűleg egész nap fagypont alatt lesz a hőmérséklet Székesfehérváron is. A jövő hét első napjaiban is téliesen hideg, gyakran szeles idő lesz és több helyen -10 fokos éjszakai hideget jósolnak.