Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás

Társaságunk Székesfehérvár közterületeinek, illetve beépítetlen önkormányzati tulajdonú területeinek kezelője. A Városgondnokság látja el a városi utak, hidak, parkolók, járdák, zöldterületek valamint a városi csapadékvíz elvezető rendszerek, így a zárt csapadékcsatornák és nyílt árkok üzemeltetését, illetve fenntartását. Ugyancsak feladataink közé tartozik a városi közvilágítás és díszvilágítás ellátása. A feladatok egy részében nemcsak üzemeltetést, hanem kisebb egyedi munkák beruházását is elvégezzük.

Városgondnoksági hírek  -  2017. 09. 14. 09:53
Rágcsálóirtás kezdődik Fehérváron - Ne fogják meg a dobozokat!
A város területén lévő főbb vízfolyások és csapadékvíz elvezető árkok mellett rágcsálóirtást végeznek 2017 szeptember 25-től. A figyelmeztető felirattal ellátott dobozokban kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, mely lenyelve és gyomron keresztül felszívódva emberre és állatra egyaránt veszélyes lehet. Az irtószeres dobozokat 2017. október 25-től folyamatosan visszaszedik.
Városgondnoksági hírek  -  2017. 09. 18. 09:58
Kezdjük az Országzászló tér felújítását - jövő nyárra készül el a beruházás
Hosszú hónapok előkészítő munkája után kezdődik az Országzászló tér felújítása, mely a Fehérvár egyik kiemelt közterülete. A téren ülőkövek, padok, megnövekedett növényállomány lesz. A gránitburkolat egységes lesz a Fő utca burkolatával, de építenek díszfolyókát is a helyén maradó Virágóra és a megépülő Országzászló emlékmű környezetében.

Városgondnoksági hírek  -  2017. 08. 23. 14:13
Teljes hosszában elkészült a Móricz Zsigmond utca burkolatfelújítása
Székesfehérvár Városgondnoksága „Út 2017-19” néven saját út-, járda- és parkoló-felújítási programot indított, amelynek keretében két ütemben újították fel a Móricz Zsigmond utca burkolatát. A Huba köz és a Géza utca közti szakasz műszaki átadását hétfőn tartották.
Városgondnoksági hírek  -  2017. 09. 04. 15:05
Elkészült az út- és parkolófelújítás a Tóvárosban
Elkészült a burkolatfelújítás a Tóvárosban a Horvát István utca és a Toronysor között, ahol a bolt előtti 18 férőhelyes parkolót is újjáépítették. A felújítás a Városgondnokság ÚT 2017-19 programja keretén belül valósult meg, melynek műszaki átadását hétfőn délelőtt tartották.
Városgondnoksági hírek  -  2017. 07. 12. 13:35
Kényszerű gallyazás - nem szeretnénk, hogy bárkit is megrázzon az áram
A Városgonoksághoz is több olyan levél érkezett, mely a légvezetékek alatt lévő, szabálytalanul ültetett fák metszését tette szóvá. A lakói panaszok többségét jól jellemzi az a néhány napja történt eset, miszerint a hét elején az E-ON elé szeretett volna tüntetést szervezni ugyanaz a lakó a rendszeres áramszünetek miatt, aki a metszés után a Városgondnoksághoz írt panaszlevelet.
Városgondnoksági hírek  -  2017. 08. 25. 11:26
Új járdaszakaszok készültek el a Máriavölgyben és a Zsolnay úton is
Bory-vár környékén az elöregedett járdákat, deformálódott burkolatokat építették újjá. A munkálatok július közepén kezdődtek, a Vágújhelyi út és a Borpalackozó között, a kopóréteg eltávolítása után, az alépítmény hiányosságainak javítását és az oldal megtámasztását végezték el. Ezt követően teljes hosszában új kopóréteget kapott a burkolat.
Városgondnoksági hírek  -  2017. 08. 26. 12:17
Megújult az Előd utca burkolata
Az Előd utca felújítási munkálatai május elején kezdődtek el. A beruházás során az út felületét cserélték ki, valamint megújult a csapadékvíz-elvezető árok is. A beruházás a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. idei évi programjának keretében, valamint képviselői keretből valósult meg.
Városgondnoksági hírek  -  2017. 08. 26. 12:05
Elkészült a Királykút lakónegyed belső parkolójának felújítása
A Királykút lakónegyedben 3000 négyzetméteren új aszfaltburkolatot húztak, mintegy 1000 folyóméter szegélyt építettek, négy új víznyelőrácsot, 16 aknafedlapot javítottak és 60 négyzetméternyi burkolati jelet festettek fel a belső parkoló felújítása során. A beruházás 38,5 millió forintos összköltséggel valósult meg a Városgondnokság 2017. évi útfelújítási programjának részeként.

 

Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása