Táborok

Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Útfelújítási térkép

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás
 
  Városgondnoksági hírek  -  2017. 02. 08. 13:47  -  www.szekesfehervar.hu
Életet mentett önkéntes tűzoltóként a Városgondnokság útügyeletese
  
Igazgatói dicséretben részesült Zsidó Attila önkéntes tűzoltó, a Városgondnokság útügyeletese, aki hétvégén a Szekfű Gyula utcai lakástűzből kimentette az ottlakó nőt. A Fehérvári Tűzoltó Egyesületet, pedig soron kívüli támogatásban részesítette a Városgondnokság.
Bozai István városgondnok, Koppány Viktor Dávid a Fehérvári Tűzoltó Egyesület elnöke és Zsidó Attila önkéntes tűzoltó, a Városgondnokság útügyeletese.

Mindig nagy öröm olyan kollégákat magunk között tudni, mint Zsidó Attila útügyeletesünk, aki hétvégén a Szekfű Gyula utcai lakástűzből kimentette az ottlakó nőt. Köszönjük a Fehérvári Tűzoltó Egyesület önkéntes tűzoltójának gyors és határozott segítségét, amivel tragédiát előzött meg szombaton kora hajnalban a Szekfű Gyula utca egyik négyemeletes lakóházában. Zsidó Attila önkéntes tűzoltó, a Városgondnokság útügyeletese, a károsodott lakás felett lakik és a Fehérvári Tűzoltó Egyesület tagja. Miután észlelte a tüzet kimentette a lakásban egyedül tartózkodó nőt és saját hordozható porral oltó készülékével megkezdte a tűz oltását. Zsidó Attila hősies, életmentő, bátor helytállásával, nem csak a nő életét mentette meg, de a többi lakó biztonságát is meg tudta óvni.